BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
5.Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda, en iyi özel sektör ve kamu stantları ödüllendirildi.
Türkiye Belediyeler Birliği ile Akdeniz Belediyeler Birliği’nin işbirliğinde düzenlenen 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’nun son gününde, en iyi özel ve kamu kurumları stantları ödüllendirildi.
 
Belediye başkanları, başkan yardımcıları, genel sekreter ve yardımcıları ile ilgili birim yetkilileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı ödül töreni, EXPO Fuar alanı konferans salonunda gerçekleştirildi.  Standın ürünle ilişkilendirilmesi, ürünün öne çıkarılmak istenen niteliklerini en iyi şekilde vurgulanması, görsel malzemelerin kullanımında estetiğe önem verilmesi, yerleşim planı ve ürün sergilemelerinin düzenli ve okunur olması gibi bir çok kritere göre fuarın en iyi özel sektör ve kamu stantları ödüllendirildi.
 
EN İYİ ÖZEL SEKTÖR DEKORU ÖDÜLÜ

1- ALDAŞ A.Ş
2- Renk Grup İnşaat
3- Okumuşlar İnşaat


EN İYİ KAMU SEKTÖRÜ DEKORU ÖDÜLÜ

1- Antalya Büyükşehir Belediyesi
2- Kepez Belediyesi
3- Erzurum Belediyesi
 
Katkılarından dolayı Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür eden Anfaş Expo Center Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer, “Düşüncelerinden dolayı Tütüncü’ye teşekkür ediyoruz. Fuarın gelecek yıllarda daha da iyi bir oluşum haline geleceğimizden şüphemiz yok.” dedi.
Benzer Haberler