BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
01-03 NİSAN 2015 CİTYEXPO 5.ULUSLARARARASI ŞEHİRCİLİK TEKNOLOJİLERİ FUARI VE YEREL YÖNETİMLER SEMPOZYUMU Yoğun Katılımlarla Tamamlandı.
Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Anfaş City Expo 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda stantları tek tek gezdi. Stantlarda belediye başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunan Başkan Tütüncü, vatandaşlarla sohbet edip, bol bol fotoğraf çektirdi.
 
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenen 5. Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nın açılış kurdelesinin ardından Antalya Valisi Muammer Türker, TBB Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü beraberindeki heyetle birlikte fuar alanındaki stantları tek tek ziyaret etti.
 
Tütüncü Stantları Tek Tek Gezdi

Türkiye’nin farklı bölgelerindeki katılımcının belediye araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, bahçe ve süs bitkileri, temizlik, bakım, ses ve görüntü sistemleriyle ilgili yeni ürünlerinin sergilediği fuarda, Başkan Tütüncü ve heyet birçok ilin standını tek tek gezdi.
 
Başkanlarla Fikir Alışverişi

Stantlarda belediye başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunan Başkan Tütüncü, vatandaşlarla sohbet edip, bol bol fotoğraf çektirdi. Fuarda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Tütüncü, kent mobilyaları bahçe ve süs bitkilerini yakından inceledi.
 
Belediyelere Değer ve Güç

5. Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nın ev sahibi olarak açıklama yapan Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, fuarların kentler ve belediye başkanlarının gelişimine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Tütüncü, “Fuar, Türkiye’nin belediyelerine değer ve güç katacak. Kentlerin marka olma yolunda, buradaki fikir alışverişleri çok önemli.” dedi.
 
Fikirler, Tecrübeyle Buluşuyor

Belediyelerin vatandaşlara iyi hizmet için fuar buluşmalarının önemine değinen Tütüncü, “Belediye yetkilileri, katılımcı firmalarla yüz yüze ve ilk ağızdan bir araya geliyor. Farklı fikirler, tecrübeyle birleşerek, Türkiye’deki belediyelere örnek olacak. Her gelecek yıl da üzerine koyarak fuarı devam ettireceğiz.” ifadesini kullandı.

 
Benzer Haberler