BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
Başkan Tütüncü, Bursa Büyükşehir Belediye ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Altepeyi ziyaret ederek Fuara davet etti.
Başkan Tütüncü, Bursa Büyükşehir Belediye ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret ederek, Anfaş CityExpo 5. Uluslararası Şehircilik  ve Teknolojileri Fuarı'na devet etti.

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bursa'da Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi Bursa'da makamında ziyaret etti.

1- 3 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Anfaş CityExpo 5. Uluslararası Şehircilik  ve Teknolojileri Fuarı ve eş zamanlı yapılacak Yerel Yönetimler Sempozyumuna davet eden Başkan Tütüncü, "Türkiye'ye şu ana kadar yapılan en büyük şehircilik fuarı olacak. Bizim bölgemizde 60 bin m2'lik fuar alanımız bulunmakta. Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş (ANFAŞ) işbirliği ile gerçekleştireceğiz. Katılım ve destek konusunda sizlerden destek rica ediyorum." dedi.

Planlanan fuara mutlaka destek olacaklarını ifade eden Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Belediyeler birliği çatısı altında Türkiye'deki belediyelerimiz çeşitli programlarda buluşmaktadır. Antalya'da yapılacak olan fuara katılım ve destek konusunda elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Yapılan açıklamanın ardından Başkan Tütüncü’ye, Başkan Altepe tarafından ziyaretlerinin anısına hediye takdim edildi.
Benzer Haberler