BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN-PLAN BÜTÇE-ÇEVRE-TURİZM KOMİSYONLARI ORTAK TOPLANTISI
Akdeniz Belediyeler Birliği, Birlik Komisyonları bugün saat 17.00 de, Kepez Belediye ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ yönetiminde aşağıdaki üyelerin katılımı ile Birlik merkezinde toplandı.
Ekseriyetin mevcut olduğu görüldü.Toplantı Başkan tarafından açıldı.

Birlik Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ açılış konuşmasında; Meclisimizin Mayıs dönemi toplantısında oluşan yeni birlik organları ve komisyonları olarak görevlerimize başlamış bulunuyoruz, ben sizleri bu görevlere seçilmenizden dolayı bir kez daha kutluyor, başarı dileklerimi sunuyorum.
Birlik Meclisi, Birlik encümeni ve Birlik komisyonları olarak, ülkemizde ve bölgemizde belediyeciliğin gelişimi, Çağdaş Yerel Yönetim anlayışı ve demokratik kültürün tabana yaygınlaştırılması, sorunlarımıza Mesleki yardımlaşma ve dayanışma içinde katılımcı bir anlayışla çözümler üretilmesi, önemli bulunmaktadır.
Bu çerçevede, Komisyonumuzun, Antalya, Burdur, Isparta, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Malatya, Mersin, Amasya, Çorum ve Konya illerini kapsayan bölgeler de, Belediye görev alanına yönelik olarak yapacağı çalışmalara her türlü desteği sağlayacağız.
Komisyonumuzun benim başkanlığımda yapılan bu ilk toplantısında, bünyenizde görev bölüşümü ile çalışma takvimi yaparak süreci başlatacak, bundan sonraki toplantılar komisyon başkanının yönetiminde, belirlenecek ilkelerle yürütülecektir. Hep birlikte başarılı bir çalışma programı gerçekleştireceğimizi umut ediyor, bu dileklerle gündemi açıyorum dedi.
 
Gündeme Geçildi.
                
Komisyonların görev bölüşümü kapsamında, bir Başkan, bir Başkan vekili seçilmesi,
diğer üyelerin komisyon üyesi olarak görevlerini sürdürmelerine, karar verildikten sonra;
 
Plan Bütçe, Çevre ve Turizm komisyonlarının görev bölüşümleri ayrı ayrı olmak üzere açık oylama sonucunda;
 
a-Plan ve Bütçe Komisyonu; Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Dilaver TANIK Komisyon Başkanlığına, Döşemealtı Belediyesi Meclis Üyesi Muhammet URAL Başkan Vekilliğine,
 
b-Çevre Komisyonu; Gündoğmuş Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet GÜVEN Komisyon Başkanlığına, Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Büşra ÖZDEMİR Başkan Vekilliğine,
 
 
c-Turizm Komisyonu; Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Komisyon Başkanlığına, Kaş Belediyesi Meclis Üyesi İsmail KAVCAR Başkan Vekilliğine seçilmelerine.
 
Komisyonların çalışma takvimi; Komisyonlar görevleri çerçevesinde yapacakları toplantıların, tarih ve konuların komisyonlar Başkanlığınca belirlenmesine ve gereğinin bu şekilde yerine getirilmesine, karar verildi.
Benzer Haberler